Patru poliţişti români, medaliaţi la Kabul

Patru poliţişti români din cadrul misiunii EUPOL Afganistan au fost medaliaţi, miercuri, la Kabul, cu Medalia de Serviciu EUPOL, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul Misiunii de Poliţie a Uniunii Europene în Afganistan, informează Poliţia Română.

117 afișări
Imaginea articolului Patru poliţişti români, medaliaţi la Kabul

Patru poliţişti români, medaliaţi la Kabul

Conform sursei citate, distincţia a fost înmânată de către Karl Åke Roghe, şeful Misiunii de Poliţie a Uniunii Europene (EUPOL) Afganistan.

"Misiunea de Poliţie a Uniunii Europene în Afganistan a fost inaugurată la 17 iunie 2007 şi vizează acordarea de sprijin guvernului Republicii Islamice Afganistan pentru crearea şi consolidarea unei forţe poliţieneşti în măsură să contribuie la asigurarea securităţii şi a siguranţei poporului afgan, într-un stat organizat pe principii democratice", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Română.

În prezent, în teatrul de operaţiuni din Afganistan se află 15 poliţişti români care desfăşoară activităţi de pregătire profesională, îndrumare şi consiliere a poliţiştilor afgani din cadrul Ministerului de Interne, Ministerului de Justiţie şi Parchetului General din Afganistan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici