Patru prefecturi au primit o nouă avertizare hidrologică

Prefecturile judeţelor Dolj, Harghita, Covasna şi Braşov au primit, joi după-amiază, o avertizare hidrologică cod galben privind creşteri de debite pe unele râuri din bazinele Jiu şi Olt, ca urmare a propagării viiturilor formate anterior, cu depăşiri ale cotelor de atenţie.

3 afișări
Imaginea articolului Patru prefecturi au primit o nouă avertizare hidrologică

Patru prefecturi au primit o nouă avertizare hidrologică

Potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului, avertizarea se referă la intervalul 25 octombrie, ora 14:00 - 26 octombrie, ora 18:00.

Asfel, a fost actualizată şi se menţine avertizarea cod galben emisă cu o zi în urmă, ca urmare a propagării viiturii formate anterior în bazinul Jiului unde nivelurile se vor menţine peste cotele de atenţie pe sectorul Răcari-Podari şi pe cursul superior al Oltului (staţiile hidrometrice Sâncrăeni, Micfalău şi Hoghiz), aferente judeţelor Dolj, Harghita, Covasna şi Braşov.

Totodată, se ridică codul portocaliu şi galben din toate celelalte bazine hidrografice avertizate anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici