Patru tineri implicaţi în cazul crimei din Berceni, reţinuţi

Cei patru tineri implicaţi în cazul crimei din cartierul Berceni au fost reţinuţi, luni seară, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

25 afișări
Imaginea articolului Patru tineri implicaţi în cazul crimei din Berceni, reţinuţi

Patru tineri implicaţi în cazul crimei din Berceni, reţinuţi

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că tânărul care l-ar fi înjunghiat pe Andrei Răzvan Tătar a primit ordonanţă de reţinere pentru omor calificat, unul dintre complicii lui, pentru nedeclararea faptei şi favorizarea infractorului, iar ceilalţi doi pentru nedeclarare.

Parchetul Capitalei cere, marţi, instanţei, arestarea lui Cătălin Ciuparu precum şi a celor trei complici ai acestuia.

Cei patru tineri implicaţi în cazul crimei din cartierul Berceni au fost reţinuţi, luni seară, pentru 24 de ore. Cătălin Ciuparu este acuzat de omor, iar ceilalţi trei de tăinuire şi complicitate la omor.

Tribunalul Bucureşti va lua în discuţie, marţi, la ora 12.00, cererea procurorilor de arestare a celor patru tineri.

Cei patru au fost duşi, în noaptea de luni spre marţi, la locul faptei, unde au fost reconstituite împrejurările în care a izbucnit altercaţia, soldată cu moartea lui Andrei Răzvan Tătar, în vârstăd e 19 ani.

La o săptămână de la comiterea faptei, Cătălin Ciuparu s-a prezentat la Poliţia Capitalei, luni după-amiază, însoţit de avocat, unde şi-a recunoscut fapta, susţinând însă că nu a avut intenţia de a comite o crimă.

"Tânărul se numeşte Cătălin Ciuparu, are 19 ani, a terminat zece clase şi este zugrav. El locuieşte în Bucureşti, în cartierul Sălăjan", a precizat comisarul Ciocan.

Cătălin Ciuparu a declarat că a fost un conflict spontan, care a degenerat şi a avut un final trafic, nefiind vorba de găşti de cartier sau de grupuri organizate, a mai spus comisarul Christian Ciocan.

Andrei Răzvan Tătar (19 ani) a fost înjunghiat, la începutul săptămânii trecute, într-o staţie de autobuz din cartierul Berceni, acesta decedând din cauza secţionării arterei femurale, care a provocat pierderea masivă de sânge. Un alt tânăr de 19 ani, victimă în acelaşi atac, a fost adus la spital cu o tăietură în zona capului de zece centimetri, el fiind spitalizat pentru câteva zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici