PDL Bucureşti: Apanova şi PGMB să intervină pentru ca Bucureştiul să nu mai fie inundat când plouă

PDL Bucureşti solicită Primăriei Capitalei şi companiei Apanova să prezinte, în cel mai scurt timp, un program de măsuri, precum şi investiţiile avute în vedere, pentru ca Bucureştiul să nu mai fie inundat de fiecare dată când plouă.

140 afișări
Imaginea articolului PDL Bucureşti: Apanova şi PGMB să intervină pentru ca Bucureştiul să nu mai fie inundat când plouă

PDL Bucureşti: Apanova şi PGMB să intervină pentru ca Bucureştiul să nu mai fie inundat când plouă (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"După o ploaie absolut normală, Pasajul Unirii a fost din nou închis traficului în această dimineaţă, din cauza apei care l-a inundat. Consecinţa: trafic deviat, aglomeraţie, oameni nervoşi. Iar această situaţie se repetă ori de câte ori plouă în Bucureşti. Deşi Capitala se inundă la fiecare ploaie, în ultimii patru ani nici măcar o dată nu a luat Primăria Generală vreo măsură faţă de APANOVA, societatea care furnizează bucureştenilor acest serviciu, ci a preferat să fie de acord cu explicaţiile date de aceştia. Măsurile sancţionatorii sunt prevăzute în clauzele contractuale agreate de comun acord de Primărie şi APANOVA şi sunt fireşti atunci când ogligaţiile contractuale nu sunt îndeplinite corespunzător. Din motive necunoscute însă, aceste sancţiuni nu se aplică niciodată", se arată într-un comunicat al PDL Bucureşti.

PDL Bucureşti solicită Primăriei Capitalei să prezinte, "în cel mai scurt timp, un program de măsuri pe care aceasta le va implementa în Bucureşti pentru a îmbunătăţi şi extinde sistemul de canalizare şi apă"

"De asemenea, PDL Bucureşti solicită societăţii APANOVA să prezinte public investiţiile şi proiectele pe care le are în vedere pentru a dezvolta în mod corepunzător sistemul de canalizare în Capitală. Faptul că în Bucureştiul anilor 2012 mai există străzi necanalizate şi inundabile, faptul că centrul Capitalei devine impracticabil după o simplă ploaie arată clar lipsa de interes pentru probeleme imediate ale bucureştenilor. În situaţia în care Primăria Generală şi APANOVA vor găsi soluţiile corecte pentru rezolvarea acestor probleme, consilierii generali ai PDL le vor susţine şi vota fără rezerve în Consiliul General al Capitalei", se mai arată în comunicatul PDL Bucureşti, organizaţia condusă, în prezent, interimar, de către fostul primar la Capitalei Adriean Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici