Pe trei drumuri naţionale traficul este oprit, iar pe două se circulă îngreunat, din cauza inundaţiilor

Traficul este în continuare oprit, duminică, pe trei drumuri naţionale, în judeţele Covasna, Suceava şi Vrancea, şi se circulă îngreunat pe două drumuri din Bacău, Neamţ, din cauza inundaţiilor care au avut loc în ultimele două săptămâni, potrivit Centrului Infotrafic.

1203 afișări
Imaginea articolului Pe trei drumuri naţionale traficul este oprit, iar pe două se circulă îngreunat, din cauza inundaţiilor

Pe trei drumuri naţionale traficul este oprit, iar pe două se circulă îngreunat, după inundaţii

Circulaţia este oprită în judeţul Covasna, pe DN11B, în zona localităţii Cătruşa, unde terasamentul s-a surpat pe o distanţă de aproximativ 50 metri, în judeţul Suceava,pe DN2H, în localitatea Milişăuţi, unde este afectată structura podului de peste râul Suceava şi în judeţul Vrancea, pe DN2L, în localitatea Soveja, acolo un drum de piatră este parţial surpat.

Se circulă îngreunat în judeţul Bacău: DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, unde s-a surpat terasamentul pe o distanţă de 100 metri şi în judeţul Neamţ, pe DN15B, în localitatea Petru Vodă, unde s-a surpat terasamentul pe o distanţă de 30 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici