Pelerinaj cu racla Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou: Măsuri speciale în traficul din Bucureşti

Patriarhia Română organizează un Pelerinaj cu racla Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou în Bucureşti, între 13 şi 21 aprilie, iar procesiunile religioase vor avea loc la mai multe biserici din Capitală.

472 afișări
Imaginea articolului Pelerinaj cu racla Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou: Măsuri speciale în traficul din Bucureşti

Pelerinaj cu racla Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou: Măsuri speciale în traficul din Bucureşti

În zilele de 13, 14, 20 şi 21 aprilie, între orele 8.00-19.30, Patriarhia Română va organiza procesiuni religioase la mai multe unităţi de cult din Bucureşti, ce vor consta într-un Pelerinaj cu racla Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier şi de prevenire a accidentelor de circulaţie în zona lăcaşurilor de cult şi pe principalele trasee de acces către acestea.

Totodată, rutierii recomandă şoferilor să circule cu prudenţă sporită în momentul când trec pe lângă grupuri de pietoni, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze în imediata apropiere a muzeelor şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

„Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă”, informează Brigada Rutieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pelerinaj,
trafic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici