Pensiile, distribuite în avans de Poştă în decembrie

Poşta Română va distribui în avans, în decembrie, pensiile de asigurări sociale de stat, cele pentru agricultori şi cele militare, precum şi celelalte categorii, imediat după virarea banilor de către partenerii de convenţii.

1 afișare
Imaginea articolului Pensiile, distribuite în avans de Poştă în decembrie

Pensiile, distribuite în avans de Poştă în decembrie

Potrivit unui comunicat de luni al Poştei, de asemenea, odată cu plata drepturilor băneşti, vor fi distribuite taloanele mov, dar şi taloanele de călătorie CFR.

Graficul de distribuire a drepturilor sociale este următorul: 12-24 decembrie - pensiile, taloanele mov şi taloanele CFR vor fi distribuite la domiciliul beneficiarilor; până pe 27 decembrie - pensiile vor putea fi ridicate de la oficiile poştale de către titularii care nu au fost găsiţi la domiciliu de către factorii poştali şi care au fost avizaţi; până în 5 ianuarie 2008 - la oficiile poştale vor fi distribuite taloanele mov şi cele CFR beneficiarilor care nu au fost găsiţi la domiciliu, dar care au fost avizaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici