Pensionar din Huşi, trimis în judecată de către procurori pentru trafic de mercur

Un pensionar în vârstă de 64 de ani, din municipiul Huşi, a fost trimis în judecată de către procurori pentru trafic de stupefiante, după ce, în urma unor percheziţii, anchetatorii au găsit în locuinţa sa 230 de grame de mercur.

112 afișări
Imaginea articolului Pensionar din Huşi, trimis în judecată de către procurori pentru trafic de mercur

Pensionar din Huşi, trimis în judecată de către procurori pentru trafic de mercur (Imagine: Liviu Maftei/ Mediafax Foto)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui l-au trimis în judecată pe un pensionar din Huşi asupra căruia a fost găsită cantitatea de 230 de grame de mercur, deţinută în mod ilegal de către bărbat.

Potrivit rechizitoriului depus în instanţă de către procurori, întreaga cantitate de mercur a fost descoperită în timpul unor percheziţii desfăşurate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Vaslui la locuinţa lui Mitică Prepeliţă.

În faţa anchetatorilor, bărbatul a declarat că deţine respectivul metal de pe vremea când lucra în cadrul companiei CFR, însă fără a avea intenţia de a-l valorifica pe piaţa neagră.

Cu toate acestea, procurorii vasluieni l-au trimis în judecată pe pensionarul din Huşi pentru trafic de stupefiante, având în vedere că deţinea, fără drept, substanţe toxice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici