Penurie în Sectorul 6. Peste 140 de consumatori au rămas fără gaz din cauza unei defecţiuni

Un număr de 142 de clienţi casnici şi non-casnici din zona Bulevardului Ghencea, din Sectorul 6 al Capitalei, au rămas fără gaz, joi, în urma unei defecţiuni la instalaţia unui imobil.

1986 afișări
Imaginea articolului Penurie în Sectorul 6. Peste 140 de consumatori au rămas fără gaz din cauza unei defecţiuni

Penurie în Sectorul 6. Peste 140 de consumatori au rămas fără gaz din cauza unei defecţiuni

Distrigaz Sud Reţele a transmis, într-un comunicat, joi seara, că, în urma unui defect înregistrat în cadrul instalaţiei de utilizare aferentă unui imobil situat în Bulevardul Ghencea la nr. 124 D, din sectorul 6 al Bucureştiului, compania a sistat alimentarea cu gaze naturale începând cu ora 14:20.

De această oprire sunt afectaţi un număr de 142 de clienţi casnici şi non-casnici situaţi în zona respectivă.

„Menţionăm că întreţinerea, mentenanţa şi exploatarea instalaţiei de utilizare a gazelor naturale, conform legislaţiei în vigoare, se află în responsabilitatea clienţilor. Acestora le revine obligaţia de a asigura remedierea defecţiunilor instalaţiei de utilizare cu un operator economic autorizat de Agenţia Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (A.N.R.E), lista operatorilor autorizaţi fiind disponibilă pe site-ul www.anre.ro”, transmite compania.

Reprezenanţii Distrigaz Sud Reţele vor asigura reluarea alimentării cu gaze naturale, după remedierea defecţiunii şi primirea solicitării de repunere în funcţiune a instalaţiei de utilizare.

După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici