Percheziţii DNA la locuinţa fostului ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu

Procurorii DNA fac, marţi, percheziţii la locuinţa fostului ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, au precizat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX. Sursele menţionate susţin că este vorba despre o anchetă privind activitatea unei firme cu profil medical.

3264 afișări
Imaginea articolului Percheziţii DNA la locuinţa fostului ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu

Percheziţii DNA la locuinţa fostului ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu

Societatea i-ar aparţine lui Sorin Boureanu, fratele fostului deputat Cristian Boureanu, Sebastian Vlădescu având legătură cu această firmă.

Sebastian Vlădescu a fost ministru de Finanţe în Cabinetul Tăriceanu, din august 2005 până în aprilie 2007, când a devenit secretar de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor, şase luni mai târziu fiind eliberat din funcţie la cerere.

De asemenea, Vlădescu a ocupat această funcţie şi în cabinetul condus de Emil Boc.

Până la momentul transmiterii ştirii, DNA nu a comunicat niciun fel de informaţii referitoare la acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici