Percheziţii în Alba pentru destructurarea unei reţele de trafic de droguri

Mai multe percheziţii sunt în desfăşurare, miercuri seară, în judeţul Alba, fiind vizate câteva zeci de persoane, din care unele bănuite de trafic de droguri, iar altele de consum de droguri.

272 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Alba pentru destructurarea unei reţele de trafic de droguri

Percheziţii în Alba pentru destructurarea unei reţele de trafic de droguri (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi procurori DIICOT participă la o amplă acţiune care vizează destructurarea unei reţele ai cărei membri sunt traficanţi şi consumatori de droguri.

Potrivit surselor citate, poliţiştii au desfăşurat până acum opt percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din Alba Iulia şi Cugir, suspectate de trafic de droguri şi au ridicat pentru audieri cel puţin 12 persoane.

În acest caz sunt vizate peste 40 de persoane, dintre care 12 sunt acuzate de trafic de droguri, iar restul de consum de droguri.

Sursele citate au declarat că drogurile erau aduse din străinătate şi apoi distribuite în Alba Iulia şi Cugir.

La ora transmiterii acestei ştiri, la sediul DIICOT Alba Iulia sunt aşteptaţi pentru a fi audiaţi primii suspecţi din acest caz.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici