Percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi într-un dosar de proxenetism

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pun în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţul Călăraşi, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

928 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi într-un dosar de proxenetism

Percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi într-un dosar de proxenetism

"Din datele şi probele administrate în cauză în perioada iulie 2016 – până în prezent, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii au înlesnit şi protejat mai multe femei să se prostitueze, în schimbul unor sume de bani", se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, remis MEDIAFAX.

Peste 20 de persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Secţiei 11 Poliţie.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici