Percheziţii în Bucureşti şi Dâmboviţa, la persoane suspectate de evaziune fiscală

Poliţiştii fac, miercuri dimineaţă, zece percheziţii în Bucureşti şi în mai multe localităţi din judeţul Dâmboviţa, fiind vizate mai multe persoane suspectate de evaziune fiscală, contrabandă cu ţigări, fals şi uz de fals.

509 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti şi Dâmboviţa, la persoane suspectate de evaziune fiscală

Percheziţii în Bucureşti şi Dâmboviţa, la persoane suspectate de evaziune fiscală (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto Arhiva)

Peste 40 de poliţişti de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa fac percheziţii la locuinţele a şase persoane din Bucureşti, Hulubeşti, Ludeşti, Găeşti şi Picior de Munte, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Cele şase persoane sunt suspectate de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări, prejudiciul urmând să fie stabilit de comisarii Gărzii Financiare.

Alte patru percheziţii au loc în Bucureşti, fiind vizate patru persoane suspectate de evaziune fiscală, fals intelectual şi uz de fals, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Din datele obţinute de poliţiştii Capitalei a rezultat faptul că membrii grupării cesionau în fals societăţi comerciale pe care le deţineau, dar continuau să le administreze şi să facă operaţiuni comerciale prin acestea, fără însă a le mai înregistra în contabilitate. Prejudiciul produs bugetului de stat de către membrii grupării a fost estimat la aproximativ 45.000 de euro, a precizat Poliţia Capitalei.

La finalul percheziţiilor, cele patru persoane vor fi duse la audieri.

Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici