Percheziţii în Capitală pentru prinderea membrilor clanului Metin

Poliţiştii fac şase percheziţii, luni dimineaţă, în Capitală, pentru prinderea membrilor clanului "Metin", cunoscuţi ca fiind foarte violenţi şi care recent au fost implicaţi într-un conflict în care s-au folosit şi pistoale cu bile din cauciuc.

1267 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală pentru prinderea membrilor clanului Metin

Percheziţii în Capitală pentru prinderea membrilor clanului "Metin" (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foo)

Ancheta în acest caz este desfăşurată de Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Poliţiştii urmăresc punerea în aplicare a şapte mandate de aducere care îi vizează pe membrii clanului "Metin", a precizat Diana Sarca.

Cei şapte bărbaţi căutaţi de poliţişti au fost implicaţi într-un scandal, de Sfânta Maria, în Sectorul 4, când în timpul conflictului s-au folosit şi pistoale cu bile din cauciuc.

Membrii grupării "Metin" sunt cunoscuţi în lumea interlopă ca fiind extrem de violenţi şi periculoşi.

Conducerea Poliţiei Capitalei şi-a reafirmat, cu această ocazie, toleranţa zero faţă de cei care tulbură ordinea şi liniştea publică şi a subliniat că, deşi nu toate incidentele pot fi prevenite, reacţia autorităţilor va fi întotdeauna promptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici