Percheziţii în Capitală: Sunt vizate mai multe persoane suspectate că au adus în ţară haine contrafăcute

Poliţiştii de la investigarea fraudelor fac, joi dimineaţă, percheziţii la trei adrese din cartierul Berceni, fiind vizate mai multe persoane suspectate că au adus în ţară haine contrafăcute, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

616 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală: Sunt vizate mai multe persoane suspectate că au adus în ţară haine contrafăcute

Percheziţii în Capitală: Sunt vizate mai multe persoane suspectate că au adus în ţară haine contrafăcute (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit Dianei Sarca, membrii grupului vindeau produsele contrafăcute ca fiind originale, la preţuri foarte mari, poliţiştii ridicând până în prezent haine în valoare de 200.000 de euro.

La acţiune participă poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Sector 3, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici