Percheziţii în Oradea, la un magazin care vindea produse din cannabis

Poliţiştii şi procororii DIICOT Oradea au făcut pecheziţii într-un magazin care videa en-detail şi online produse din cannabis.

273 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Oradea, la un magazin care vindea produse din cannabis

Percheziţii în Oradea, la un magazin care vindea produse din cannabis

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii au făcut, joi, o percheziţie domiciliară şi într-un imobil din municipiul Oradea în care îşi avea sediul o firmă, care, prin intermediul unui magazin ce funcţiona la aceeaşi adresă şi al unui site, comercializa produse din cannabis.

„Acestea erau promovate în mediul online ca având o concentraţie redusă de Tetrahidrocanabinol (THC), existând suspiciunea că nivelul concentraţiei produselor depăşeşte limita admisă de reglementările în vigoare, iar scopul punerii în circulaţie era altul decât cel permis de legislaţia incidentă”, se arată în comunicat.

În urma percheziţiei, poliţiştii au descoperit mai multe produse reprezentând materie vegetală sub formă de inflorescenţe, respectiv 24 de cutii de câte 3,5 grame, 12 cutii de 5 grame fiecare, 4 cutii de câte 10 grame şi 11 plicuri de 80 de grame, precum şi mai multe mai multe mostre din produse ce conţin, potrivit etichetării, CBD si THC (ulei, cremă, capsule).

Potrivit poliţiştilor, produsele ridicate vor fi expertizate cu privire la conţinutul şi concentraţia acestora.

Cercetările în acest caz continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici