Percheziţii în Ploieşti şi Bucureşti, fiind vizată o reţea specializată în fraude financiare

Mai multe percheziţii au loc, marţi dimineaţă, în Ploieşti şi Bucureşti, la domiciliile unor persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare infracţională specializată în fraude financiare, anchetatorii estimând un prejudiciu de peste trei milioane de lei.

348 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Ploieşti şi Bucureşti, fiind vizată o reţea specializată în fraude financiare

Percheziţii în Ploieşti şi Bucureşti, fiind vizată o reţea specializată în fraude financiare (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, descinderile au loc la locuinţele a patru persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi fraude în ceea ce priveşte achitarea taxei pe valoarea adăugată şi a impozitului pe profit, fraude financiare comise cu ocazia unor tranzacţii comerciale cu materiale de construcţii, tranzacţii între ţări din Uniunea Europeană.

Conform estimărilor anchetatorilor care instrumentează acest caz, gruparea infracţională vizată a creat un prejudiciu de peste trei milioane de lei.

La ora transmiterii acestei ştiri percheziţiile sunt în derulare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici