Percheziţii în Suceava pentru depistarea unor depozite de ţigări de contrabandă

Mai multe percheziţii au loc în judeţul Suceava, pentru depistarea unor depozite de ţigări de contrabandă, într-una din zonele verificate de anchetatori în noaptea de marţi spre miercuri fiind găsite peste 1,2 milioane de ţigarete.

155 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Suceava pentru depistarea unor depozite de ţigări de contrabandă

Percheziţii în judeţul Suceava pentru depistarea unor depozite de ţigări de contrabandă

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în baza unor informaţii privind depozitarea unor cantităţi considerabile de ţigări de contrabandă de provenienţă extracomunitară în zona oraşului Vicovu de Sus, poliţiştii suceveni, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, au descins, în noaptea de marţi spre miercuri, la un depozit din satul Laura.

Astfel, într-o clădire având ca destinaţie depozitarea de furaje agricole au fost descoperite 108 colete conţinând 1.261.800 de ţigarete de contrabandă în valoare de aproximativ 630.900 de lei.

Proprietarul depozitului le-a spus anchetatorilor că nu ştia de prezenţa ţigărilor şi nu ştie în ce împrejurări au ajuns acestea acolo, el fiind de acord să le predea poliţiştilor coletele, precizează sursa citată.

Miercuri dimineaţă, percheziţiile sunt în desfăşurare, fiind vizate mai multe locuri unde ar fi depozitate ţigări de contrabandă, dar şi alte bunuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici