Percheziţii în Suceava şi Galaţi, la persoane suspectate de înşelăciuni prin metoda "accidentul"

Poliţiştii fac, joi dimineaţă, două percheziţii în judeţele Suceava şi Galaţi, la locuinţele membrilor unei grupări suspectate de înşelăciuni prin metoda "accidentul".

259 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Suceava şi Galaţi, la persoane suspectate de înşelăciuni prin metoda "accidentul"

Percheziţii în Suceava şi Galaţi, la persoane suspectate de înşelăciuni prin metoda "accidentul"

Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii de la investigaţii criminale din IPJ Botoşani, în comuna Fundul Moldovei, judeţul Suceava şi în municipiul Galaţi, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Membrii grupării sunt suspectaţi că au apelat telefonic mai multe persoane, spunând că sunt reprezentanţi legali ai unor rude ale acestora care au fost implicate în accidente de circulaţie şi au nevoie de bani.

"Pentru obţinerea banilor, membrii grupării ar fi motivat că sumele sunt necesare pentru intervenţii medicale urgente, pentru onorarii ori pentru acoperirea unor pagube produse prin aceste presupuse accidente", a precizat sursa citată.

La acţiune participă şi poliţişti de investigaţii criminale de la IPJ Suceava, Galaţi şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici