Percheziţii în Timişoara: Şase persoane suspectate că aduceau droguri din Spania şi le vindeau pe stradă, audiate

Şase persoane suspectate de trafic de droguri au fost duse la audieri la sediul DIICOT Timişoara, joi dimineaţă, în urma unor percheziţii la locuinţele acestora, anchetatorii spunând că gruparea aducea droguri din Spania la Timişoara prin firme de curierat ale companiilor de transport de persoane.

338 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Timişoara: Şase persoane suspectate că aduceau droguri din Spania şi le vindeau pe stradă, audiate

Percheziţii în Timişoara: Şase persoane suspectate că aduceau droguri din Spania şi le vindeau pe stradă, audiate (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Joi dimineaţă, poliţiştii, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au făcut mai multe percheziţii la locuinţele a şase persoane din Timişoara suspectate de trafic de droguri de risc.

Cei şase suspecţi au fost ridicaţi de anchetatori, fiind duşi la sediul DIICOT Timişoara pentru audieri.

Potrivit unor surse judiciare, cei şase fac parte dintr-o grupare de trafic de droguri care este monitorizată de anchetatori de două luni, când un tânăr a ridicat un colet de la un autocar care circula pe ruta Spania- România. Poliţiştii care l-au urmărit i-au cerut să arate ce are în colet, iar când acesta a fost deschis au constatat că tânărul tocmai primise 2,2 kilograme de canabis în valoare de 11.000 de euro. Tânărul a fost reţinut, iar ulterior a fost arestat preventiv.

Potrivit surselor citate, gruparea se aproviziona din Spania cu droguri, pe care le aducea la Timişoara prin firme de curierat ale companiilor de transport persoane. La Timişoara, drogurile erau vândute pe stradă sau în cluburi cu 50 de euro un pliculeţ de zece grame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici