Percheziţii la casa şi la barul administrat de consilierului local Lucian Torj

Două percheziţii, una la o casă a consilierului local Lucian Torj, acuzat că era şeful unei presupuse grupări de crimă organizată destructurate în Timiş, şi a doua la un club de noapte pe care acesta îl adiministra, au avut loc vineri seara.

179 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la casa şi la barul administrat de consilierului local Lucian Torj

Percheziţii la casa şi la barul administrat de consilierului local Lucian Torj

Şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Timiş, Ştefan Negrilă, a declarat corespondentului MEDIAFAX că vineri seara, au avut loc două percheziţii, la o casă a lui Lucian Torj şi la un club de noapte pe care acesta îl adiministra, fără să fie găsite dovezi care să îl incrimineze.

"Au mai fost organizate două percheziţii de rutină, la casa din Dumbrăviţa a lui Lucian Torj şi la clubul de noapte pe care acesta îl administra. Au fost percheziţii de rutină, pentru că aşa sunt procedurile, ca să fie eliminate orice suspiciuni, nu am găsit nimic incriminator", a spus Negrilă.

Potrivit acestuia, Lucian Torj şi avocatul său au participat şi ei la cele două percheziţii.

"Lucian Torj şi avocatul său au fost şi ei prezenţi pentru că aşa sunt procedurile", a spus Negrilă.

Întrebat ce au căutat anchetatorii la percheziţie, Lucian Torj a răspuns: "Păi nu ştiu, tot felul de chestii care să mă incrimineze, dar nimic, ca până acum. (...) Mie mi se invocă tot felul de acuzaţii". Întrebat dacă este nevinovat, Torj a răspuns: "cu siguranţă, şi voi dovedi asta".

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Săndel Palade, a făcut, vineri, un apel la persoanele care au fost victimele reţelei de crimă organizată destructurată în urmă cu câteva zile sau care au informaţii despre aceasta să anunţe Poliţia.

Miercuri dimineaţă, o echipă formată din 400 de poliţişti de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ), Crimă Organizată, Jandarmerie şi Poliţia de Frontieră a făcut 19 percheziţii simultane şi a organizat filtre în Timişoara şi în câteva localităţi din judeţul Timiş. Una dintre percheziţii a fost făcută la locuinţa consilierului local PSD din comuna timişeană Biled, Lucian Torj.

Citeşte şi

Consilier local PSD, şeful unei grupării de crimă organizată (Video)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici