Percheziţii la două judecătoare de la ICCJ. Sunt suspectate de luare de mită

Procurorii anticorupţie au făcut, joi noapte, mai multe percheziţii la locuinţele şefului Secţiei de contencios administrativ al ICCJ, Gabriela Bârsan, şi a unei alte judecătoare, cele două fiind suspectate de luare de mită, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

1633 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la două judecătoare de la ICCJ. Sunt suspectate de luare de mită

Percheziţii la două judecătoare de la ICCJ

Judecătoarele Gabriela Bârsan şi Iuliana Puşoi sunt suspectate de procurorii anticorupţie de luare de mită, potrivit surselor citate.

Faptele de luare de mită ar fi vizat excursii în Indonezia şi mai multe cadouri "costisitoare".

Potrivit surselor citate, toate aceste bunuri ar fi fost primite de la un om de afaceri care ar fi avut mai multe dosare pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal şi care dorea rezolvarea lor favorabilă.

Percheziţiile au fost demarate după lăsarea întunericului, în jurul orei 20.00.

Percheziţiile au loc la imobile situate pe bulevardul Magheru din Bucureşti şi în localitatea Snagov

Gabriela Bârsan este soţia judecătorului român la CEDO, Corneliu Bârsan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici