Percheziţii la locuinţa lui Gorbunov, unde se presupune că a stat şi Gribenco

Poliţiştii braşoveni făceau, marţi seară, percheziţii la locuinţa de pe strada Cezar Boliac nr. 1, din Braşov, unde a locuit Serghei Gorbunov şi unde se presupune că ar fi stat şi Serghei Gribenco o perioadă de timp, ambii fiind suspecţi în cazul jafului armat de la o casă de schimb valutar din oraş.

43 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la locuinţa lui Gorbunov, unde se presupune că a stat şi Gribenco

Percheziţii la locuinţa lui Gorbunov, unde se presupune că a stat şi Gribenco (Imagine: Mediafax Foto)

La ora transmiterii acestei ştiri, în faţa locuinţei respective, situată în imediata apropiere a sediului IPJ Braşov, se aflau două maşini de Poliţie, la percheziţii fiind prezenţi şi poliţişti mascaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În cursul nopţii de marţi, urmează să fie adus la sediul IPJ Braşov Serghei Gribenco, prins cu câteva ore mai devreme într-o locuinţă din cartierul de Vest al municipiului Ploieşti, după o acţiune a SRI, DGIPI şi Poliţiei, el urmând să fie audiat de către procurori în cursul acesei săptămâni, în cazul atacului armat de la casa de schimb valutar din strada 15 Noiembrie, din Braşov, în urma căruia două persoane au murit, iar alta a fost rănită grav.

Primul suspect în acest caz a fost cetăţeanul moldovean Serghei Gorbunov, care părăsise Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova în 16 mai 2008, în condiţiile în care avea două sentinţe de condamnare pentru jaf armat, soldat cu răniri grave. Gorbunov a fost condamnat la zece, respectiv 15 ani de detenţie pentru atacuri armate în Constanţa şi în Braşov.

Până în prezent, la casa de pe strada Cezar Boliac din Braşov au fost făcute mai multe percheziţii, anchetatorii ridicând din locuinţă mai multe lucruri, inclusiv două arme.

Citeşte şi

Gribenco a fost prins la Ploieşti

Noi percheziţii la locuinţa din Braşov a lui Serghei Gorbunov

Gorbunov rămâne principalul suspect

60 de persoane, audiate în cazul asasinatului de la Braşov

Braşov: Doi morţi şi un rănit, în urma unui atac armat la o casă de schimb

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici