Percheziţii la locuinţe şi societăţi din Alba şi Bihor pentru o grupare de contrabandişti de ţigări

Poliţiştii din Alba şi Bihor fac, joi dimineaţă, 20 de percheziţii la locuinţe şi la sediile unor societăţi comerciale din cele două judeţe, fiind vizată o grupare infracţională acuzată de comercializarea de ţigări de contrabandă.

421 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la locuinţe şi societăţi din Alba şi Bihor pentru o grupare de contrabandişti de ţigări

Percheziţii la locuinţe şi societăţi din Alba şi Bihor pentru o grupare de contrabandişti de ţigări (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, oamenii legii din Alba şi Bihor au început, joi dimineaţa, la ora 6,00, un număr de 20 de percheziţii simultane la locuinţe şi societăţi comerciale de pe raza celor două judeţe.

Acţiunea de amploare vizează o grupare din care au fost identificate 14 persoane care sunt învinuite de acte de comerţ cu ţigări nemarcate, marcate necorespunzător sau cu marcaje false despre care aveau cunoştinţă că provin din contrabandă.

Suspecţii care vor fi găsiţi urmează să fie aduşi cu mandate de aducere la audieri la Alba Iulia.

Potrivit sursei citate, 15 dintre percheziţii au loc în judeţul Bihor, iar alte cinci în judeţul Alba.

La acţiunea denumită de poliţişti "Trabucul bihorean" participă 63 de poliţişti şi sunt folosite 17 autovehicule.

Acţiunea se desfăşoară în colaborare cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi cu sprijinul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Alba, Serviciului de Operaţiuni Speciale Bihor şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor - Serviciul de Investigare a Fraudelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici