Percheziţii la o firmă de transport persoane din Timiş, într-un dosar deschis după un accident

Poliţiştii din Timiş fac, joi seară, o percheziţie la o firmă de transport persoane din Sânnicolau Mare pentru a verifica dacă are licenţă pentru astfel de transporturi, cercetările având loc într-un dosar deschis în urma unui accident în care un microbuz al societăţii a fost implicat, în 2012.

285 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la o firmă de transport persoane din Timiş, într-un dosar deschis după un accident

Percheziţii la o firmă de transport persoane din Timiş, într-un dosar deschis după un accident (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii desfăşoară, la ora transmiterii acestei ştiri, o percheziţie la o firmă de transport persoane din Sânnicolau Mare, după ce, în cursul după-amiezii, au oprit în trafic, în drum spre punctul de trecere a frontierei de la Cenad, judeţul Timiş, cinci microbuze care transportau persoane.

"Este vorba despre un dosar deschis în octombrie 2012, în care este implicată firma de transport persoane din Sânnicolau Mare. Unul dintre microbuzele acestei firme a făcut atunci un accident pe teritoriul Germaniei, în urma căruia au decedat trei persoane, iar alte trei sunt rănite. Astăzi (joi - n.r.), în urma unei acţiuni a IPJ Timiş, au fost oprite cinci microbuze ale firmei din Sânnicolau Mare, pe drumul spre Punctul de Trecere a Frontierei Cenad. Poliţiştii fac cercetări dacă firma respectivă are licenţă pentru transportul de persoane şi cel puţin şase persoane vor fi duse la audieri, la sediul Poliţiei din Sânnicolau Mare", a declarat Ionuţ Bocancea.

În luna octombrie 2012, un microbuz de transport persoane al unei firme din oraşul Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, a fost implicat într-un accident pe o autostradă din Germania. În urma accidentului, trei persoane, între care şi soacra prefectului de Timiş Eugen Dogariu, au murit, iar alte trei au fost rănite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici