Percheziţii la Ploieşti, fiind vizate persoane suspectate de infracţiuni cu violenţă

Şase percheziţii au loc, joi dimineaţă, la Ploieşti, la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni cu violenţă.

151 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Ploieşti, fiind vizate persoane suspectate de infracţiuni cu violenţă

Percheziţii la Ploieşti, fiind vizate persoane suspectate de infracţiuni cu violenţă (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Prahova, descinderile au loc la domiciliile unor persoane suspectate că ar avea legătură cu un incident violent care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Ploieşti. La acel moment, poliţiştii au intervenit şi au deschis un dosar pentru ultraj contra bunelor moravuri, în urma primelor acţiuni ale anchetatorilor două persoane fiind arestate preventiv.

Percheziţiile de joi vizează prinderea altor două persoane implicate în altercaţia de la sfârşitul săptămânii trecute. De altfel, cei doi suspecţi au fost prinşi în urma percheziţiilor de joi, iar procurorul care coordonează această anchetă va dispune măsurile care urmează în privinţa celor doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici