Percheziţii la un cabinet de avocatură într-un dosar de evaziune fiscală

Poliţiştii şi procurorii fac, vineri dimineaţa, trei percheziţii la un cabinet de avocatură din Bucureşti şi la sediile unei firme din judeţul Ilfov, un avocat fiind suspectat că a cauzat un prejudiciu de aproape 1.500.000 de lei, prin evaziune fiscală.

562 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la un cabinet de avocatură într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziţii la un cabinet de avocatură într-un dosar de evaziune fiscală (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

"În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, efectuează 3 percheziţii, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, la sediul unei societăţi comerciale, la cabinetul unui avocat din Bucureşti şi la domiciliul acestuia. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală de către avocat şi de către reprezentanţii a două societatăţi comerciale, prin nedeclararea tuturor veniturilor realizate, respectiv prin înregistrarea de cheltuieli fictive, în perioada 2012-2015", informează Poliţia Română.

Prejudiciul cauzat este de aproape 1.500.000 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici