Pericol de explozie în Capitală, după ce un tânăr a intrat cu maşina în conducta de gaze a unei case

Traficul rutier pe Calea Floreasca a fost deviat, timp de aproximativ două ore în noaptea de miercuri spre joi, după ce un şofer a ieşit de pe drum şi a ajuns cu maşina în conducta de gaze a unei case, a declarat pentru MEDIAFAX Daniel Piştea, de la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

25 afișări
Imaginea articolului Pericol de explozie în Capitală, după ce un tânăr a intrat cu maşina în conducta de gaze a unei case

Pericol de explozie în Capitală, după ce un tânăr a intrat cu maşina în conducta de gaze a unei case (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 23.20, pe Calea Floreasca din Sectorul 1 al Capitalei, după ce un şofer, în vârstă de 21 de ani, care circula pe sensul dinspre Şoseaua Pipera spre strada Ceaikovski, a derapat spre stânga în dreptul casei cu numărul 234 şi a intrat frontal în gardul unui imobil alăturat, unde erau vana şi contorul de gaze, a spus Daniel Piştea, inspector principal la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

În urma accidentului au fost avariate porţiuni dintr-un zid şi din gardul casei, conducta de gaze, precum şi autoturismul Mercedes cu care circula tânărul.

La faţa locului au venit un echipaj de pompieri şi o echipă Distrigaz, care a oprit scurgerea de gaze în jurul orei 1.00.

Traficul rutier în zonă a fost deviat între orele 23.20 şi 1.10, a precizat Piştea.

Un echipaj SMURD i-a acordat şoferului primul ajutor, însă acesta a refuzat să fie transportat la spital.

Brigada de Poliţie Rutieră a deschis dosar penal în acest caz, tânărul fiind cercetat pentru distrugere din culpă.

Daniel Piştea a adăugat că, în primele patru luni ale acestui an, 50% din accidentele din Bucureşti cauzate de depăşirea vitezei legale au fost produse de şoferi cu vârste între 21 şi 30 de ani.

Jumătate din numărul amenzilor pentru depăşirea vitezei legale au fost acordate de la începutul acestui an tot şoferilor cu vârste între 21 şi 30 de ani, a precizat Piştea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici