Pericol public, la 22 de ani. O fată a bătut doi bărbaţi şi a distrus mobilierul într-un bar din Dâmboviţa

O tânără de 22 de ani din Dâmboviţa a fost reţinută, iar apoi plasată sub control judiciar, după ce, într-un bar, a sărit la bătaie şi a lovit doi bărbaţi pe care i-a şi ameninţat, distrugând şi mobilierul localului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

40516 afișări
Imaginea articolului Pericol public, la 22 de ani. O fată a bătut doi bărbaţi şi a distrus mobilierul într-un bar din Dâmboviţa

Pericol public, la 22 de ani. O fată a bătut doi bărbaţi şi a distrus mobilierul într-un bar din Dâmboviţa

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au precizat că tânăra de 22 de ani din localitatea Miuleşti este cercetată pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

Poliţiştii din oraşul Titu au reţinut-o pe tânără pentru 24 de ore, iar apoi aceasta a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 21 octombrie, în urma unui conflict spontan, bănuita ar fi lovit şi ameninţat două persoane. Totodată, aceasta ar fi provocat distrugeri unor obiecte de mobilier dintr-un local public”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cele două persoane lovite sunt bărbaţi, unul dintre ei fiind administratorul barului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici