Persoanele cu dizabilităţi din România au şansa să înveţe să schieze. Ce pârtie oferă astfel de servicii

Primii monitori de schi cu dizabilităţi motorii din România vor învăţa alte persoane cu dizabilităţi să schieze. Este vorba despre o premieră care va avea loc duminică pe o pârtie din Poiana Braşov.

349 afișări
Imaginea articolului Persoanele cu dizabilităţi din România au şansa să înveţe să schieze. Ce pârtie oferă astfel de servicii

Trei persoane cu dizabilităţi locomotorii au devenit monitori de schi şi vor ajuta alte persoane cu dizabilităţi să poată schia singure. Este vorba despre o premieră naţională iniţiată de asociaţia Caiac Smile.

Activitatea se va desfăşura duminică şi luni, pe pârtia Bradul din Poiana Braşov. Cei interesaţi vor avea la dispoziţie mai multe monoschiuri, dispozitive special create pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii, cu ajutorul cărora se pot face coborâri line pe pârtie.

Activitatea din Poiana Braşov este cea de-a treia a campaniei după Vatra Dornei şi pârtia Feleacu din judeţul Cluj. În program urmează pârtiile de la Cavnic, Mărişel, Muntele Mic, Cheile Grădiştei, Întorsura Buzăului, Durău, Câmpulung Moldovenesc şi Predeal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici