Persoanele reţinute în scandalul din Caracal, arestate

Magistraţii Judecătoriei Caracal au dispus, luni seară, arestarea preventivă a celor şase persoane reţinute în urma scandalului de sâmbătă seară, din municipiu, dispunând, totodată, emiterea unor mandate de arestare în lipsă pentru alte cinci persoane care vor fi date în urmărire generală.

179 afișări
Imaginea articolului Persoanele reţinute în scandalul din Caracal, arestate

Persoanele reţinute în scandalul din Caracal, arestate (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit procurorului Ovidiu Popescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cele şase persoane prezentate magistraţilor Judecătoriei cu propunerea de arestare au primit mandate pentru 29 de zile, în timp ce alte cinci persoane identificate de poliţişti ca fiind implicate în scandalul de la Caracal, care nu au fost găsite până luni seară, au primit mandate de arestare în lipsă pentru 30 de zile.

Cele 11 persoane implicate în scandalul din Caracal sunt cercetate pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii publice, asociere la un grup în vederea comiterii de infracţiuni şi în cazul unuia dintre aceştia şi pentru tentativă de omor.

Cei şase arestaţi urmează să fie duşi în arestul IPJ Olt.

Poliţiştii din Caracal, judeţul Olt, au tras mai multe focuri de armă, sâmbătă seară, pentru a aplana un conflict izbucnit între un grup de romi şi un om de afaceri din municipiu, Remus Rădoi, în urma căruia un bărbat a ajuns la spital, împuşcat în zona costală.

La faţa locului, au ajuns mai mulţi poliţişti şi jandarmi care, pentru a aplana scandalul, au tras şase focuri de armă în aer.

Bărbatul împuşcat a ajuns la Spitalul Municipal din Caracal, fiind în afara oricărui pericol.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici