Peste 120 de pasageri ai unei curse Blue Air au stat mai bine de şase ore în Aeroportul Sibiu

Peste 120 de pasageri ai unei curse Blue Air, care circula pe relaţia Roma - Bucureşti şi care a fost redirecţionată la Sibiu din cauza ceţii din Capitală, au stat, în noaptea de duminică spre luni, mai bine de şase ore în Aeroportul Sibiu, oamenii fiind preluaţi, într-un final, de trei autocare.

149 afișări
Imaginea articolului Peste 120 de pasageri ai unei curse Blue Air au stat mai bine de şase ore în Aeroportul Sibiu

Peste 120 de pasageri ai unei curse Blue Air au stat mai bine de şase ore în Aeroportul Sibiu (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Peste 120 de pasageri ai unei curse Blue Air care a plecat, duminică seară, de la Roma şi ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti au fost blocaţi mai bine de şase ore pe Aeroportul din Sibiu, unde aeronava a fost redirecţionatată din cauza ceţii de pe Aeroportul Băneasa, oamenii fiind nemulţumiţi de modul în care au fost trataţi.

"Am stat aici fără un pahar de apă, nu ne-a dat nicio informaţie, ne-a spus de un autobuz că vine într-o oră, dar nu a venit niciun autobuz, niciun transport, nimic. Noi plătim nişte taxe, plătim bilete, am plătit biletul să mă ducă în Bucureşti şi m-a adus în Sibiu. Am stat aici şase ore", a declarat Cristina Brezeanu, una dintre pasagerele care au stat pe Aeroportul Sibiu.

Pasagerii au povestit că de la Roma s-a plecat cu întârziere foarte mare, iar, în noaptea de duminică spre luni, ajunseseră să aibă mai mult de 12 ore petrecute în aeroporturi.

"De duminică de la ora 10.00 sunt plecată de acasă. Aici stăm cred că de mai bine de şase ore. Nu a venit nimeni, nici măcar cu un pahar de apă. Am fost la un aparat, nu mai era absolut nimic. Copiii plâng, ţipă. Pe fetiţa mea, la un moment dat, a luat-o somnul", a declarat Gina Vâlvalou, o altă pasageră.

După mai bine de şase ore, pasagerii au plecat de la Sibiu spre Bucureşti cu trei autocare.

Cei care aveau altă destinaţie finală decât Capitala - mulţi îndreptându-se spre Moldova - au fost nevoiţi să caute variante de transport către casă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici