Peste 180 de poliţişti bucureşteni asigură ordinea publică şi siguranţa rutieră de Sfântul Dumitru

Peste 180 de poliţişti bucureşteni asigură începând de miercuri, timp de şapte zile, ordinea publică şi siguranţa rutieră cu ocazia manifestărilor prilejuite de sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, informează Poliţia Capitalei.

169 afișări
Imaginea articolului Peste 180 de poliţişti bucureşteni asigură ordinea publică şi siguranţa rutieră de Sfântul Dumitru

Peste 180 de poliţişti bucureşteni asigură ordinea publică şi siguranţa rutieră de Sfântul Dumitru (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Poliţiştii se vor ocupa de fluidizarea traficului rutier în zona adiacentă Catedralei Patriarhale şi a celorlalte obiective din programul manifestărilor religioase, pe traseul de desfăşurare a procesiunii şi în zona adiacentă lăcaşurilor de cult cu afluenţă mare de public.

De asemenea, oamenii legii au în vedere combaterea cerşetoriei, vagabondajului şi comerţului ambulant neautorizat, depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care afectează climatul de siguranţă publică, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Capitalei.

Poliţiştii vor lua şi măsuri de prevenire a înşelăciunilor, acostărilor de persoane, furturilor din poşete, buzunare sau autoturisme.

Tot cu ocazia manifestărilor organizate de Sf. Dumitru, peste 200 de jandarmi vor asigura, zilnic, în perioada miercuri, 24 octombrie - marţi, 30 octombrie, măsurile de ordine publică la Catedrala din Dealul Mitropoliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici