Peste 2.300 de locuri de muncă disponibile în Capitală la Bursa generală

Peste 2.300 de locuri de muncă vor fi oferite, vineri, numai în Bucureşti la Bursa generală a locurilor de muncă, cele mai multe fiind pentru absolvenţii de studii medii şi cele mai puţine pentru absolvenţii de studii superioare, informează Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

24 afișări
Imaginea articolului Peste 2.300 de locuri de muncă disponibile în Capitală la Bursa generală

Peste 2.300 de locuri de muncă disponibile în Capitală la Bursa generală (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM), până miercuri, 138 de agenţi economici şi-au anunţat participarea la Bursa generală, în total fiind oferite 2.316 de locuri de muncă.

Cele mai multe (1.002) sunt pentru studii medii, 610 pentru muncitori calificaţi, 456 pentru muncitori necalificaţi şi 228 pentru absolvenţi de studii superioare.

Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura, vineri, la nivel naţional. Persoanele care caută un loc de muncă în Capitală vor putea să consulte oferta angajatorilor începând cu ora 9.00, în foaierul Palatului Naţional al Copiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici