Peste 20.000 de poliţişti supraveghează circulaţia şi transporturile de sărbători

Peste 20.000 de poliţişti vor supraveghea zona lăcaşelor de cult, circulaţia rutieră şi transporturile, în perioada Sărbătorilor Pascale, a informat, vineri, Poliţia Română.

12 afișări
Imaginea articolului Peste 20.000 de poliţişti supraveghează circulaţia şi transporturile de sărbători

Peste 20.000 de poliţişti supraveghează circulaţia şi transporturile de sărbători (Imagine: Mediafax Foto)

"Peste 20.000 de poliţişti cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, siguranţei rutiere şi poliţiei transporturi vor veghea pe durata Sfintelor Sărbători Pascale pentru ca toţi românii să se bucure în linişte de celebrarea Învierii Domnului (...) Pentru siguranţa publică a cetăţenilor, în noaptea de Înviere, poliţiştii vor fi prezenţi la toate cele peste 15.000 lăcaşuri de cult, mânăstiri şi biserici, precum şi în zona adiacentă acestora, cu echipaje special constituite, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite", se arată în comunicat.

Direcţia Poliţiei Rutiere a crescut numărul poliţiştilor în stradă, iar traficul pe DN 1 şi autostrăzi va fi supravegheat şi din elicopterele Unităţii speciale de Aviaţie a Ministerului Administraţiei şi Internelor.

De asemenea, traficul va fi monitorizat, în mod suplimentar de patru autospeciale dotate cu aparatură de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare, detaşate pe perioada respectivă.

Totodată, peste 1.400 de poliţişti din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare vor acţiona, în perioada Sfintelor Sărbători Pascale şi a vacanţei de 1 Mai, pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în staţiile CFR şi pe trenurile de călători.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici