Peste 200.000 de craioveni au rămas fără apă rece

O fisură în conducta de alimentare cu apă a cartierului craiovean Craioviţa Nouă a produs, vineri, o fântână arteziană al cărei jet a depăşit nivelul unui bloc cu patru etaje, peste 200.000 de craioveni rămânând fără apă rece timp de două ore.

1 afișare
Imaginea articolului Peste 200.000 de craioveni au rămas fără apă rece

Peste 200.000 de craioveni au rămas fără apă rece

Conducta a fost fisurată de angajaţii unei firme care executa lucrări pentru Regia de Termoficare din Craiova. Din neglijenţă, conducta a fost spartă producând o fântână arteziană al cărei jet depăşea înălţimea unui bloc cu patru etaje.

Angajaţii Companiei de Apă "Oltenia" au lucrat mai bine de două ore pentru a remedia problema.

"De vină este Regia de Termoficare, pentru că nu face lucrările aşa cum trebuie. Aşa am mai păţit şi în alte zone din oraş şi trebuie să venim noi ca să reparăm totul. Am mai păţit-o de vreo 20 de ori. Termoficarea ne-a stricat mereu conductele", a declarat Constantin Stamatoiu, directorul Companiei de Apă "Oltenia".

Potrivit sursei citate, lucrătorii companiei au fost nevoiţi să oprească furnizarea apei reci în trei cartiere, unde trăiesc peste 200.000 de craioveni. Infiltraţiile au măcinat rapid pereţii gropii săpate de Energoconstrucţia, un stâlp de iluminat din zonă trebuind să fie ancorat de cupa unui excavator ca să nu se prăbuşească peste bloc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici