Peste 200 de persoane, la funeraliile tinerei împuşcate de fiul unui poliţist - VIDEO

Peste 200 de persoane, localnici din Celaru, rude apropiate şi prieteni de liceu ai Alexandrei Iancu (19 ani), împuşcată accidental în cap de fiul unui poliţist, au participat, duminică, la înmormântarea tinerei.

341 afișări
Imaginea articolului Peste 200 de persoane, la funeraliile tinerei împuşcate de fiul unui poliţist - VIDEO

Peste 200 de persoane, la funeraliile tinerei împuşcate de fiul unui poliţist

La Celaru, au ajuns şi mama, tatăl şi sora lui Ionuţ Cristian Dinu (20 ani), tânărul care a declanşat accidental o armă al cărei proiectil a lovit-o în cap pe Alexandra Iancu, care ulterior a murit în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Localnicii au început să se strângă în curtea familiei Iancu, din comuna Celaru (Dolj), de la primele ore ale dimineţii, pentru a o conduce pe ultimul drum pe Alexandra, împuşcată în cap în urmă cu câteva zile.

"O duminică frumoasă, dar tristă pentru toţi!", exclamă un vecin uitându-se spre cer, unde doar câteva pâlcuri de nori se încăpăţânau să umbrească cerul senin. Cântăreţii tocmiţi pentru a-i cânta Alexandrei până la groapă au ajuns şi ei, spărgând liniştea localităţii, îndoliate de dispariţia prematură a fetei, ce-şi dorea să ajungă doctoriţă.

În curtea familiei Iancu s-au strâns şi colegii de clasă ai Alexandrei cu care, în aceste zile, tânăra ar fi trebuit să sărbătorească absolvirea liceului şi promovarea examenelor de bacalaureat. Adolescenţii veniţi la înmormântare purtau tricouri negre, pe care aveau inscripţionată o poză a Alexandrei Iancu.

De la funeralii, mai lipsea o colegă, bună prietenă a Alexandrei: Mădălina Dinu, sora tânărului care a declanşat accidental arma al cărei proiectil a lovit-o în cap. În jurul orei 11.30, la Celaru, Mădălina Dinu, însoţită de tatăl ei, poliţist la Secţia 1 Craiova, şi de mama ei, a ajuns la locuinţa Alexandrei Iancu pentru a-i aprinde o lumânare şi a aduce o coroană cu flori.

Membrii familiei Dinu nu au stat însă şi la înmormântare.

În acord cu tradiţia locului, cortegiul funerar a fost condus spre cimitir de cinci cai care purtau în jurul gâtului câte o salbă cu flori. Înainte ca sicriul cu corpul neînsufleţit al Alexandrei Iancu să fie coborât în pământ, au fost eliberaţi şase porumbei albi.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici