Peste 30.000 de vizitatori, în primul weekend, la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Peste 30.000 de vizitatori au fost înregistraţi în primul weekend de după deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca.

315 afișări
Imaginea articolului Peste 30.000 de vizitatori, în primul weekend, la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Peste 30.000 de vizitatori, în primul weekend, la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Târgul „Planeta Crăciun” din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca a fost vizitat de peste 30.000 de oameni. Aceştia au luat parte la ceremonia oficială de deschidere, la aprinderea luminiţelor de Crăciun şi la concertele susţinute de Carla's Dreams, EMAA, Speak Floyd, Prinţesa Karla & Prietenii ei şi Corul de Copii al Operei Maghiare.

Până pe data de 31 decembrie organizatorii îi aşteaptă pe cei care vor trece pragul târgului cu peste 75 de căsuţe iluminate şi decorate unde vor avea loc activităţi dedicate copiilor, tinerilor şi familiilor şi unde vor fi vândute produse de sezon ale producătorilor locali şi internaţionali, până la cadouri, decoraţiuni şi produse de meşteşugărit.

Târgul de Crăciun este deschis în fiecare zi, de luni până joi de la 10.00 la 22.00, iar în weekend programul târgului se va prelungi de la 10.00 până la ora 23.00.

Cu ocazia organizării Târgului de Crăciun de către echipa Untold Universe, în Piaţa Unirii a fost amplasată şi o scenă unde vor avea loc concerte şi spectacole în fiecare zi de la ora 18.00.

Organizatorii anunţă că pe platoul de la Sala Sporturilor ,,Horia Demian'' vor inaugura un Târg de Iarnă, care se va deschide din 1 decembrie 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici