Peste 300 de percheziţii au loc joi pentru destructurarea unor grupuri infracţionale

Poliţiştii şi procurorii DIICOT participă joi la peste 58 de acţiuni operative pentru destructurarea unor grupuri infracţionale organizate specializate în traficul de droguri, traficul de persoane, exploatarea persoanelor vulnerabile şi criminalitate informatică.

293 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de percheziţii au loc joi pentru destructurarea unor grupuri infracţionale

Peste 300 de percheziţii au loc joi pentru destructurarea unor grupuri infracţionale

Potrivit IGPR, în cadrul operaţiunii organizate la nivel naţional, peste 750 de poliţişti de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT, vor pune în executare peste 300 de mandate de percheziţie domiciliară şi peste 300 de mandate de aducere.

Acţiunea face parte dintr-o serie de iniţiative similare, desfăşurate, începând cu anul 2018, la nivelul Poliţiei Române, sub coordonarea DIICOT.

„Astfel, percheziţiile efectuate la această dată au scopul de a obţine probe despre activitatea ilegală a grupurilor de criminalitate organizată şi a altor persoane implicate în activităţi infracţionale asociate criminalităţii organizate, pentru tragerea lor la răspundere penală, precum şi depistarea bunurilor susceptibile de a fi confiscate sau destinate recuperării prejudiciilor”, a transmis IGPR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici