Peste 50 de localităţi din 13 judeţe au fost afectate de furtună

Pompierii au intervenit duminică în peste 50 de localităţi din 13 judeţe pentru a înlătura efectele produse de furtună. Au fost inundate şapte case, 26 de curţi, un beci, 12 stăzi şi au fost îndepărtaţi 154 de copaci şi trei stâlpi de electricitate căzuţi pe carosabil.

774 afișări
Imaginea articolului Peste 50 de localităţi din 13 judeţe au fost afectate de furtună

Peste 50 de localităţi din 13 judeţe au fost afectate de furtună

„Peste 3000 de pompieri, cu peste 2000 mijloace tehnice, au fost la datorie pentru limitarea şi înlăturarea efectelor generate de vremea neprielnică sub incidenţa căreia s-au aflat mai multe judeţe din ţară. Astfel, astăzi (duminică - n.r.), în intervalul orar 07.00-21.00, manifestarea fenomenelor hidrometeorologice prognozate a generat efecte în 53 localităţi din 13 judeţe (Argeş, Bacău, Brăila, Buzău, Călăraşi, Caraş Severin, Constanţa, Galaţi, Hunedoara, Ialomiţa, Neamţ, Tulcea şi Vaslui), zone în care s-a intervenit pentru evacuarea apei din 7 case, 26 curţi, 1 beci, 12 străzi, precum şi pentru îndepărtarea a 154 copaci, 3 stâlpi de electricitate căzuţi pe carosabil, degajarea elementelor de construcţie de la acoperişurile a 18 case, 19 anexe gospodăreşti, 1 bloc de locuinţe, 1 operator economic (magazin), fiind afectate 14 autoturisme”, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

De asemenea, circulaţia rutieră s-a desfăşurat temporar cu dificultate pe A2 (km 64 – 125)/CL, din cauza ploii torenţiale şi a acumulărilor de apă de pe carosabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici