Peste 60 de localităţi din vestul ţării, rămase fără energie electrică din cauza furtunilor

Un număr de 65 de localităţi din judeţele Timiş, Hunedoara, Caraş- Severin şi Arad au rămas fără energie electrică în urma precipitaţiilor abundente şi a vântului puternic din noaptea de duminică spre luni, 27 de echipaje ale Enel fiind pe teren pentru a restabili alimentarea cu energie electrică.

205 afișări
Imaginea articolului Peste 60 de localităţi din vestul ţării, rămase fără energie electrică din cauza furtunilor

Peste 60 de localităţi din vestul ţării, rămase fără energie electrică din cauza furtunilor (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Enel, 65 de localităţi din vestul ţării au rămas fără curent electric, echipele de intervenţie încercând să restabilească alimentarea cu energie electrică.

Astfel, sunt afectate 27 localităţi timişene din zona Lugoj, Făget, Timişoara, Jimbolia. În judeţul Hunedoara au rămas nealimentate parţial patru linii electrice aeriene, cu 43 de posturi de transformare, fiind afectate 27 localităţi din zona Ilia-Zam, Orăştie şi Tebea. În judeţul Caraş - Severin au rămas nealimentate parţial cinci linii electrice aeriene, cu 23 de posturi de transformare, fiind afectate opt localităţi din zona Caransebeş şi Moldova Nouă, iar în judeţul Arad au rămas nealimentate parţial trei linii electrice aeriene, cu şapte posturi de transformare, fiind afectate trei localităţi din zona Semlac şi Ineu.

Potrivit sursei citate, în urma precipitaţiilor abundente şi a vântului puternic din noaptea de duminică spre luni mai mulţi izolatori au fost sparţi, din cauza crengilor care au căzut pe liniile electrice aeriene.

Un număr de 27 de echipe ale Enel Distribuţie Banat se află pe teren pentru restabilirea alimentării cu energie electrică a consumatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici