Peste 80 de gospodării inundate în urma ploii, în Capitală - VIDEO

Pompierii au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în peste 80 de gospodării inundate pentru evacuarea apei din subsoluri sau din curţi, majoritatea zonelor inundate fiind în sectorul 4 al Capitalei.

20 afișări
Imaginea articolului Peste 80 de gospodării inundate în urma ploii, în Capitală - VIDEO

Peste 80 de gospodării inundate în urma ploii, în Capitală - VIDEO (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit directorului Directorul Direcţiei de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Cătălin Eftene, în noaptea de sâmbătă până duminică dimineaţa peste o sută de pompieri au intervenit pentru evacuarea apei din gospodăriile aflate în sectoarele 4 şi 5 ale Capitalei, dar şi în comunele limitrofe Bucureştiului.

Cătălin Eftene a precizat că în sectorul 4 s-au înregistrat cele mai multe gospodării inundate, acestea fiind pe şoseaua Berceni, şoseaua Apărătorii Patriei în cartierele Rahova şi Ferentari, dar şi pe şoselele Alexandriei şi Olteniţei.

Directorul Direcţiei de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că un efectiv de o sută de pompieri au muncit la foc continu începând cu ora 1.30 şi până în jurul orei 7.30, pentru evacuarea apei din gospodării sau din subsolurile unor case atât din Capitală cât şi din comunele Jilava, Glina şi Popeşti Leordeni.

Pompierii au folosit 20 de autospeciale şi 40 de motopompe, în prezent fiind finalizată operaţiunea de scoaterea apei din gospodăriile oamenilor.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici