Peste 800 de şoferi, sancţionaţi de Poliţie pentru depăşirea vitezei legale, în ultimele 24 de ore

Peste 800 de şoferi au fost sancţionaţi, în ultimele 24 de ore, de poliţiştii de la Rutieră pentru că au depăşit viteza legală, iar alţi 58, după ce au fost prinşi băuţi la volan, totalul contravenţiilor pentru abateri de la normele rutiere fiind de peste 2.000, informează Poliţia Română.

197 afișări
Imaginea articolului Peste 800 de şoferi, sancţionaţi de Poliţie pentru depăşirea vitezei legale, în ultimele 24 de ore

Peste 800 de şoferi, sancţionaţi de Poliţie pentru depăşirea vitezei legale, în ultimele 24 de ore (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax foto)

De asemenea, au fost reţinute 122 de permise de conducere şi retrase 31 de certificate de înmatriculare, se mai precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX, luni, de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Sancţiunile pentru nerespectarea normelor rutiere sunt, de altfel, majoritare în totalul celor 3.483 date de poliţişti în ultimele 24 de ore.

În rest, au mai fost constatate 1.243 de abateri de la normele privind ordinea şi liniştea publică, 17 de la cele privind activităţile de comerţ şi 24 de la normele privind paza bunurilor şi persoanelor, prevăzute de Legea 333/2003.

Totalul amenzilor date de Poliţie în ultimele 24 de ore este de peste 786.000 milioane de lei.

În precedentul interval de 24 de ore, poliţiştii de la Rutieră au sancţionat 2.084 de şoferi care au depăşit viteza legală şi 53 care au fost prinşi băuţi la volan, totalul contravenţiilor pentru abateri de la normele rutiere fiind de peste 4.600.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici