Peste 900 de familii din Prahova au rămas fără curent electric din cauza unei ploi torenţiale

Peste 900 de familii din Prahova au rămas, joi, fără curent electric din cauza unor copaci căzuţi pe liniile de tensiune, în urma unei ploi torenţiale. De asemenea, ISU intervine în Sinaia, unde o stradă a fost acoperită de apă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

327 afișări
Imaginea articolului Peste 900 de familii din Prahova au rămas fără curent electric din cauza unei ploi torenţiale

Peste 900 de familii din Prahova au rămas fără curent electric din cauza unei ploi torenţiale

Purtătorul de cuvânt al Electrica Muntenia Nord, Marian Popa, a declarat că joi la amiază un număr de 914 familii din localităţile Coţofeneşti şi Mălăeşti erau fără curent electric, după ce mai mulţi copaci au căzut pe liniile de tensiune, în urma unei ploi torenţiale.

Potrivit lui Popa, joi dimineaţă aproximativ 2.000 de consumatori erau fără curent electric, însă echipele aflate în teren au reuşit să remedieze defecţiunile.

De asemenea, pompierii intervin la Sinaia, unde strada care leagă staţiunea de cartierul Cumpătu a fost inundată, apa ajungând la jumătate de metru.

”Echipajele intervin cu motopompe în Sinaia, unde în zona podului de la intrarea în cartierul Cumpătu s-a produs o inundaţie pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, apa având 50 de centimetri adâncime”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

În localitatea Urlaţi apa a ajuns în subsolul unei clădiri în care funcţionează un after school, iar la Bărcăneşti a fost inundată o gospodărie.

Potrivit unei atenţionări meteorologice cod galben, începând de joi, ora 23.00 până vineri la ora 10.00, în Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei, cea mai mare parte a Olteniei şi Munteniei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 - 20 de litri pe metru pătrat şi izolat 35 - 40 de litri pe metru pătrat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici