Peste o mie de persoane au asistat la mitingul aviatic de la Buzău - GALERIE FOTO

Peste o mie de persoane au asistat la mitingul aviatic desfăşurat pe aerodromul de la Buzău, punctul culminant al evenimentului fiind două reprezentaţii spectaculoase ale campionului mondial la acrobaţie de joasă înălţime Zoltan Veres.

77 afișări
Imaginea articolului Peste o mie de persoane au asistat la mitingul aviatic de la Buzău - GALERIE FOTO

Peste o mie de persoane au asistat la mitingul aviatic de la Buzău (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Mitingul aviatic, care a început la ora 11.00, s-a terminat în jurul orei 15.30 cu zboruri de agrement şi salturi în tandem cu paraşuta, zeci de buzoieni fiind dornici de a urca la bordul unui avion.

La evenimentul de sâmbătă au participat paraşutişti sportivi de la Aeroclubul Român, paraşutişti militari şi piloţi experientaţi.

Vineri, un avion de mici dimensiuni care urma să participe la acest miting s-a prăbuşit pe aerodromul din localitatea Costeşti, pilotul, în vârstă de 50 de ani, decedând pe loc, la impactul cu solul. Până sâmbătă la prânz, avionul nu fusese ridicat pentru expertiza tehnică ce urmează să fie făcută pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului aviatic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici