Peste o sută de persoane care au plătit excursii în străinătate, înşelate de o agenţie de turism

Patroana unei agenţii de turism din municipiul Constanţa este căutată de poliţişti după ce a înşelat aproximativ o sută de persoane, fugind cu banii pe care acestea îi plătiseră pentru excursii în străinătate în perioada sărbătorilor de Paşti.

99 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de persoane care au plătit excursii în străinătate, înşelate de o agenţie de turism

Peste o sută de persoane care au plătit excursii în străinătate, înşelate de o agenţie de turism (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Magdalena Druiu, administrator al SC "Ecorustica House" SRL Constanţa a perceput de la aproximativ o sută de persoane, în avans, între 200 şi 2.000 de euro, pentru excursii în Israel, Grecia şi Spania.

Majoritatea cumpărătorilor şi-au achiziţionat pachetele turistice încă de la începutul acestui an, dar şi-au dat seama că au fost înşelaţi abia în ziua în care urmau să plece în excursie, iar în momentul în care s-au dus să ceară socoteală la agenţia de turism au găsit lacătul pus pe uşă.

"Până în prezent avem depuse câteva zeci de plângeri împotriva administratorului societăţii Ecorustica House şi ne aşteptăm să ajungă la aproximativ 100. Am înţeles că se formaseră cinci grupuri de turişti, de circa 20 de persoane fiecare", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, inspectorul Gelu Manolescu.

Magdalena Druiu este în prezent cercetată de ofiţerii de la Investigarea Fraudelor pentru înşelăciune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici