Peste o tonă de motorină fără acte, bani şi alte bunuri, găsite în Constanţa, în urma unor percheziţii

Peste o tonă de motorină fără acte de provenienţă, sume de bani şi diferite bunuri au fost găsite de poliţiştii din Constanţa în urma unor percheziţii făcute la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane, într-un dosar de spălare de bani, delapidare, deturnare de fonduri şi fals intelectual.

75 afișări
Imaginea articolului Peste o tonă de motorină fără acte, bani şi alte bunuri, găsite în Constanţa, în urma unor percheziţii

Constanţa: Peste o tonă de motorină fără acte, bani şi alte bunuri, găsite în urma unor percheziţii (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră, împreună cu cei de la Poliţia Judeţeană Constanţa, au făcut, luni, 16 percheziţii la sedii ale unor firme şi la locuinţele unor persoane din judeţul Constanţa, într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, pentru spălare de bani, delapidare, deturnare de fonduri, fals intelectual şi abuz în serviciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma acestor percheziţii, au fost descoperite şi ridicate documente contabile şi alte înscrisuri, precum şi 12.900 de lei şi 800 de euro.

La una dintre adrese au fost găsite şase butoaie de aproximativ 200 de litri fiecare, cu motorină pentru care nu existau documente de provenienţă. Totodată, au fost găsite trei dispozitive artizanale de pescuit electric şi un acumulator auto folosit la punerea în funcţiune a acestora, dispozitivele electrice fiind interzise de lege din cauza impactului asupra faunei.

De asemenea, la o altă adresă au fost găsite plase de pescuit monofilament interzise de lege, cu o lungime totală de aproximativ 800 de metri, precum şi trei motoare de barcă, acestea fiind ridicate pentru verificări.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici