Petcu: Decizia lui Costin este una proastă. Abandonează lupta când oamenii au nevoie de modele

Liderul CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, a calificat decizia lui Dumitru Costin de a demisiona de la conducerea BNS drept una "proastă", deoarece înseamnă că acesta abandonează lupta în condiţiile în care oamenii au nevoie de modele.

61 afișări
Imaginea articolului Petcu: Decizia lui Costin este una proastă. Abandonează lupta când oamenii au nevoie de modele

Petcu: Decizia lui Costin este una proastă. Abandonează lupta când oamenii au nevoie de modele (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Liderul CNSLR FRăţia a declarat pentru MEDIAFAX că nu cunoaşte motivele deciziei luate de Dumitru Costin.

Potrivit lui Petcu, dacă decizia lui Dumitru Costin este una personală, nu impusă de Biroul Executiv al BNS, atunci este o hotărâre "proastă", întrucât ar însemna că abandonează lupta când încă mai sunt destule căi de atac.

În astfel de momente, oamenii au nevoie de modele şi de cineva "care să-i ajute să împimgă locomotiva mai departe, a mai spus Marius Petcu.

Acţiunile de marţi nu au fost un eşec, eşecul adevărat având loc în interiorul Parlamentului, a concluzionat liderul CNSLR-Frăţia.

Dumitru Costin a anunţat miercuri că demisionează de la conducerea Blocului Naţional Sindical (BNS) pentru că protestele de marţi au fost un eşec, iar măsurile de austeritate nu au putut fi evitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici