Peter Coles, profesor la Harvard Business School, susţine un training interactiv în România

Peter Coles, profesor la Harvard Business School, va susţine, în perioada 23-25 mai, la Bucureşti, un training interactiv de negociere şi elaborare de strategii de luare a deciziilor pentru managerii şi antreprenorii de top din România. Cursul este organizat de Fundaţia Post-Privatizare.

162 afișări
Imaginea articolului Peter Coles, profesor la Harvard Business School, susţine un training interactiv în România

Peter Coles, profesor la Harvard Business School, susţine un training interactiv în România

“Procesul de negociere constituie centrul oricărui mare paradox. În mediul economic actual, negocierea reprezintă una dintre cele mai valoroase abilităţi practice pe care le poate dobândi un manager din orice domeniu de activitate şi care, în prezent, afectează deciziile luate zi de zi sau chiar cu o frecvenţă mai mare. Totuşi, executivii şi antreprenorii se pregătesc arareori pentru acest proces, bazându-se mai mult pe instinct, sau mai grav decât atât, ignorând complet acest aspect deosebit de important al business-ului pe care îl dezvoltă.” afirmă Peter Coles, profesor Harvard Business School despre importanţa negocierii.

În cadrul cursului desfăşurat la Bucureşti, Peter Coles explică şi dezvoltă cele mai noi teorii şi descoperiri din domenii precum afaceri, psihologie şi economie, pentru a le oferi participanţilor o perspectivă complexă asupra cadrului în care au loc negocierile, astfel încât de fiecare dată acestea să fie realizate în mod eficient pentru a încheia parteneriate de succes.

Metoda de predare interactivă, specifică Harvard Business School şi pe care o utilizează şi Peter Coles, se bazează pe o experienţă de business reală. Acest tip de educaţie care presupune exerciţii de simulare de roluri, implementare de strategii de business competitive şi recunoaşterea barierelor psihologice, conduce la adoptarea de decizii eficiente.

Sesiunile intensive dezvoltate în cadrul acestui curs îi pregătesc pe antreprenori şi executivi pentru situaţii complexe de negociere, dar şi pentru a identifica diferite oportunităţi care pot duce la încheierea de parteneriate şi recunoaşterea avantajelor competitive pe care le poate avea o companie pe piaţa în care activează. Acest program se adresează atât antreprenorilor, executivilor, dar şi managerilor din diverse departamente ale unei companii. Curricula este concepută astfel încât să faciliteze dezvoltarea diferitelor abilităţi precum negocierea cu furnizorii, achiziţiile, recrutarea de noi angajaţi sau strategii productive de lucru în echipă. 

Informaţii suplimentare legate de program, temele de discuţie, metoda de predare, detalii despre mentor, dar şi pentru înscrieri accesaţi  www.postprivatizare.ro.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici