Petic de asfalt botezat „Tenerife”, pe o stradă plină de gropi din Alba Iulia | FOTO

Un albaiulian a găsit o soluţie inedită pentru a atrage atenţia autorităţilor asupra drumului din cartierul său. El a botezat singura groapă acoperită cu asfalt „Tenerife”, în speranţa că reprezentanţii primăriei vor dori să viziteze locul, dacă are un nume exotic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

271 afișări
Imaginea articolului Petic de asfalt botezat „Tenerife”, pe o stradă plină de gropi din Alba Iulia | FOTO

Petic de asfalt botezat „Tenerife” pe o stradă plină de gropi din Alba Iulia

Albaiulianul a găsit o soluţie inedită pentru a atrage atenţia autorităţilor asupra stării drumului din cartierul Ampoi 1, în care locuieşte.

Bărbatul a scris cu vopsea numele insulei Tenerife din Oceanul Atlantic pe singura groapă acoperită cu asfalt de pe stradă.

În fotografiile postate pe reţeaua de socializare se vede cum în jurul bucăţii de astfalt, pe care bărbatul a scris numele celebrei destinaţii de vacanţă, s-au format bălţi, iar un localnic înlătură cu o mătură apa.

Taguri:
groapa,
asfalt,
tenerife

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici